Våra värderingar styr oss

Pilou är ett namn som sammanfattar vad vi står för: Process i Lärande och Utveckling. Företaget startades 2006 och stödjer företag, organisationer och människor i förändringsprocesser och förändringar.

Vår vision är att sträva efter en dialogbaserad kommunikation, ett värdebaserat ledarskap i en riktning framåt!

Genom våra värdeord är medveten närvaro, dialog, personligt entreprenörskap och att göra skillnad vill vi stödja och utmana grupper och organisationer i en utveckling framåt.

Vi som arbetar i Pilou har lång erfarenhet, många verktyg och stor kunskap inom pedagogik, ledarskap och organisation. Vi har gediget kunnande om såväl offentlig som privat verksamhet.

Som värdestyrt företag brinner vi för att se människor mötas och växa. Vårt förhållningssätt vilar på en gestaltteoretisk grund. Med professionella metoder och stort engagemang får vi både grupper och individer att utvecklas och växa. Våra uppdragsgivare kommer från både privata näringslivet och offentlig verksamhet.

Pilou är baserat i Varberg och har hela Sverige som arbetsfält. 

Samverkan och nätverk
Vi ingår i olika professionella nätverk och samarbetar med andra aktörer för att maximal kunna möta kundens behov. Skolutveckling och våra öppna utbildningar hålls av Susanne Bertelsen och Anna Davidsson.

 

Material att ladda ner

  • Ladda ner allmän broschyr om Pilou  här
  • Ladda ner Pilou Utbildningskatalog, 2018 här
  • Ladda ner Pilou Uppdrags CV här